Članarina in prijava

Članarina

Kopico aktivnosti, ki so jih bili v preteklih letih v programih zimovanj deležni naši člani, tudi letos ponujamo vsem imetnikom SK Koper card. Članska izkaznica je vstopnica za vse klubske programe, od zimovanj do posebnih ponudb, s katerimi Vam bomo popestrili dneve, ki jih boste z nami preživeli na snegu.

Enotna članarina za vse, ki želijo postati člani Smučarskega kluba Koper, Zavoda za zimsko športne aktivnosti v sezoni 2022/2023, je 30 €.

Otroci, rojeni po 26.11.2018*, članarine ne plačajo (*izjema:glej tečaje smučanja).

Otroke – juniorje (rojene po 26.11.2006) včlanijo v Zavod starši, od katerih mora biti vsaj eden hkrati član kluba.

Prijava

Ponovno imate možnost, da se včlanite v SMUČARSKI KLUB KOPER in morda tudi prijavite v katero od zimovanj preko pisarne na sedežu zavoda, na naslednji način:

Ponovno imate možnost, da se včlanite v SMUČARSKI KLUB KOPER in morda tudi prijavite v katero od zimovanj preko pisarne na sedežu zavoda, na naslednji način:

 • Pokličite nas po telefonu v Klub kadarkoli v času uradnih ur in nam sporočite Vaše želje.
 • Takoj bomo preverili možnosti in Vam dali številko rezervacije, ki jo bomo spoštovali 5 delovnih dni.
 • Izpolnite pristopne izjave in nam jo skupaj z dokazilom o poravnavi članarine  pošljite na naš naslov, ali še bolje kar posredujete na naš e-mail. Pri nakazilu (v rubriki: namen nakazila) navedite številko rezervacije.
 • Članarino nakažete na transakcijski račun SMUČARSKEGA KLUBA KOPER
  št.: SI56 1010 0003 2353 472.
 • Na ta način bosta vaše članstvo in/ali rezervacija dokončno urejena. Po pošti boste prejeli članske izkaznice, izpolnjeno prijavnico in potrdilo.
 • Po preteku petih dni, bomo v nasprotnem primeru smatrali, da od rezervacije odstopate.

PRENESI PRISTOPNO IZJAVO


Pogoji

 • Po izpolnitvi pristopnih izjav in plačilu članarine, boste lahko po klubskih pogojih lahko z nami zimovali. Članstvo v Zavodu je prostovoljno in je hkrati pogoj za udeležbo na naših zimovanjih.
 • Ob tem sprejemate vse pogoje, ki jih nudi Smučarski klub Koper, Zavod za zimsko športne aktivnosti svojim članom. Članarina je letna (velja celo zimo, letos do 2. 4. 2023), zato Vam omogoča sodelovanje na večih klubskih programih, v celotni smučarski sezoni. Članarino je mogoče poravnati v gotovini ali z nakazilom na našš transakcijski račun.
 • Članarine Zavod ne vrača.

Opozorila ob prijavi

 • Stroške najema apartmajev ali nakupa smučarskih kart boste poravnali ponudnikom storitev ob prihodu na zimovanje.